top of page

Uusi minä, uskallanko olla minä!

Olen ollut muutaman kuukauden muutoksen keskellä. Muutos tapahtuu minussa. On hankala nimetä mitään yksittäistä tapahtumaa tai tekijää, eikä mitään tapahdu ilman erinomaisia auttajia. Muutokseeni liittyy oleellisesti avautuminen ja vapauden kokemus. Olen elänyt vuosia hiljaiseloa yhdellä osa-alueella, energioiden havainnoijana js välittäjänä.

Viime vuosina olen seurannut Johanna Blomqvistia https://www.johannablomqvist.com/ , osallistunut hänen etähoitotutkimukseensa kokijana. Se on ollut tärkeää sille osalle minusta, joka pitää tärkeänä löytää myös tieteellisiä selityksiä kokemuksille, joiden mittaaminen on vaikeaa.

Vuonna 2021 löysin Rainbow Reikin ja Aija-Riitta Holopaisen https://www.kristall-licht.at/suomi.html , mikä avasi minulle aivan uuden tavan kokea energioita ja hoitaa omaa keho/mielikokonaisuuttani. Rainbow Reiki matka on vasta alussa, minussa on kuitenkin avautunut jo uuden hyvinvoinnin taso ja tietoisuuteni chakrojen merkityksestä on laajentunut huimasti.

Näiden kahden lisäksi olen lähtenyt rohkeasti aistimaan ja elämään Tuikun Tähtiportin https://www.facebook.com/groups/314744026653194/?ref=share monipuolista ja laajaa tarjontaa, hoitoja, virityksiä ja kursseja. Iloa on myös tuottanut monien yhteisten kokemusten jakajan Heidi Mirandan https://www.heidimiranda.com/home astuminen esiin henkisenä matkaajana, valotyöntekijänä ja valoverkoston kutojana. En tiedä vielä, mihin nämä eri polut ja omat löytöni ovat minua viemässä - ainakin tunnistan selkeämmin niitä asioita, jotka tekevät minulle hyvää, tunnen enemmän iloa ja kiitollisuutta. Tunnen olevani enemmän minä.


72 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page