ti 06. huhtik. | Saat Zoom-linkin sähköpostiisi

Tiistain rento etäjooga 6.4.2021

Etätunnin kesto on n. 1h 15min. Tunti tapahtuu zoomissa ja tunnille tulee ilmoittautua etukäteen. Osallistujilta ei vaadita kameran tai mikrofonin päällä pitämistä.
Rekisteröityminen on suljettu
Tiistain rento etäjooga 6.4.2021

Aika & Paikka

06. huhtik. klo 19.00
Saat Zoom-linkin sähköpostiisi

Lisätietoja

Rentoa Kundaliinijoogaa tiistai-iltaan! Kundaliinijoogaa kutsutaan myös sisäisen voiman tieksi. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa kokonaisvaltaisesti keho keli -järjestelmäämme ja tasapainottaa chakrojamme. Kundaliinijoogaa olen systemaattisesti

harjoitanut joogi Bahrainin oppien mukaan vuodesta 2004. Omia harjoitustunteja minulla on takana jo yli 5000. Kundaliinijoogan pohjalta kehitettyä hoitavan joogan ohjausta olen tehnyt vuodesta 2013 ja tunteja tämän parissa on kertynyt jo yli 2500.

Yksittäisen tunnin hinta on 6€. Maksettuasi tunnin saat sähköpostiisi vahvistuksen, josta löydät Zoomi-linkin tunnille. 

Haluatko ostaa kausikortin? Kausikorteilla enemmän tunteja halvemmalla! Löydät kausikorttivaihtoehdot täältä: https://www.sarihelena.fi/shop

Valittuasi haluamasi lippuluokan sinut ohjataan sivulle, jossa sinun tulee täyttää pankki- tai luottokorttisi tiedot. Tämän jälkeen sinulta veloitetaan yksittäisen tunnin tai kausikortin hinta kortiltasi. Ostotapahtuma on suojattu ja turvallinen.

Ilmoittaudu
Hinta
Määrä
SUMMA
  • Osallistumismaksu
    €6
    €6
    0
    €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma