top of page

KOULUTUKSET

Olen pedagogiset opinnot suorittanut kouluttaja, jonka työkalupakkiin on vuosienvarrella kertynyt laaja määrä osaamista, ymmärtämistä ja oivaltamista. Haluankin jakaa sitä kaikkea hyvää, jota olen omista kokemuksistani oppinut. Välineinä minulla ovat joogaohjaajien mentorointi, joogaohjaukset, elämänmuutosten mentorointi ja tuki, kuvataidetyöpajat, joogatyöpajat, TiedeTaide -ohjaukset, reikikoulutukset ja reikihoidot. Tuotan palveluita sekä yksityisille että yhteisöille.

Olen tehnyt vuosia muutosvalmennuksia yrityksissä. Valmennuksissa hyödynnän taidemenetelmiä ja erilaisten toimintamallien tunnistamiseen kehittettyjä menetelmiä kuten Enneagrammi ja MBTI. Valmennuksissa keskitytään omien vahvuuksien esille nostamiseen ja työyhteisön hyvinvoinnin edistämisee. 

 

Tilattavissa yksilöille ja ryhmille, valmennus räätälöidään aina tilaajan tarpeiden mukaan. Pyydä tarjous!
 

REIKI

TYÖELÄMÄNVALMENNUS

Mahdollisuuksien muutos yksilöille ja yhteisöille

Reiki on luonnollisen parantamisen menetelmä. Meissä kaikissa on voima hoitaa ja parantaa itseämme, mutta emme aina löydä omaa voimaamme. Reikikoulutuksessa opit tunnistamaan omat voimavarasi, hoitamaan itseäsi ja ehkä auttamaan myös läheisiäsi. Uraauurtavaa tutkimusta Reiki -hoidon vaikutuksista on tehnyt suomalainen fysiikan tohtori ja Reikimaster Johanna Blomqvist. Usui Reikin lisäksi olen opiskellut esimerkiksi KundaliiniReikiä, ViolettiReikiä ja Quantum Touchia. Reikikoulutuksessa on yhteensä neljä tasoa, joista voi halutessaan opiskella kaikki masteriin asti tai kouluttautua yksi kerrallaan vain ensimmäiset. Koulutukset tulee kuitenkin suorittaa järjestyksessä. 

 

HINNASTO
 

Reiki 1: 257€

Reiki 2: 357€

 

Kysy hintaa Reiki 3 ja Reiki Master koulutuksiin!
Hinnat sisältävät alv 24%


 

TAIDETYÖPAJAT

Olen kehittänyt omia taiteen tekemisen taitojani systemaattisella opinnoilla vuodesta 2011. Olen opiskellut tekniikkaa ja luovia menetelmiä sekä ohjannut erilaisia taidetyöpajoja lapsille, nuorille ja aikuisille. Taidetyöpajat toteutetaan tilauksesta ja on järjestettävissä kotistudiollani tai toivomassanne lokaatiossa. Pyydä tarjous!

TIEDETAIDE -KASVATUS

Lapsille ja nuorille


 

Olen tuottanut lasten ja nuorten tiede- ja taidekasvatusleirejä yhteistyössä Savonlinnan kesäyliopiston kanssa vuodesta 2013. Leirit ovat myös tutkimusleirejä, yhteistyökumppaninsa on ollut Itä-Suomen yliopisto. Leiritoiminta tullaan laajentamaan pääkaupunkiseudelle. 

bottom of page