top of page

JOOGA

Kundaliinijooga - Mindfulness -jooga

Intiassa tuhansien vuosien aikana syntynyt Jooga on monimuotoinen menetelmä jonka nykymuoto kehittyi 1800-luvulla fyysiseksi harjoitukseksi leviten Intiasta länsimaihin. Nykymuotoiseen joogaan kuuluu esimerkiksi asentoharjoituksia ja meditaatiota. Sen harjoittaminen on monille kehollista terapiaa ja rentoutumista ja ihmiset harjoittavatkin joogaa monista syistä. Joogaa voi harjoittaa pehmeänä rentoutumisena tai vaativana liikuntamuotona, terapiana, elämäntapana tai hengellisenä kokemuksena. Joogassa keskitytään ihmiseen kokonaisuuteena: kehoon, mieleen ja oletettuun sieluun. Usein joogassa pyritään vapautumaan häiriötekijöistä ja saavuttamaan näin sisäinen rauha.

KUNDALIINIJOOGA

Kundaliinijoogaa kutsutaan myös sisäisen voiman tieksi. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa kokonaisvaltaisesti keho keli -järjestelmäämme ja tasapainottaa chakrojamme. Kundaliinijoogaa olen systemaattisesti 

harjoitanut joogi Bahrainin oppien mukaan vuodesta 2004. Omia harjoitustunteja minulla on takana jo yli 5000. Kundaliinijoogan pohjalta kehitettyä hoitavan joogan ohjausta olen tehnyt vuodesta 2013 ja tunteja tämän parissa on kertynyt jo yli 2500.

Ei tapahtumia tällä hetkellä

Tulevat tapahtumat

bottom of page