top of page

to 21. maalisk.

|

Liittymisohjeet saat sähköpostiisi.

Torstain #healingyoga #hoitavajooga Marayana Sayi® -hoidolla klo 20.30-21

Teemme yksinkertaisia kehoa ja mieltä rauhoittavia harjoitteita, joiden aikana saat halutessasi Rainbow Reiki® Marayana Sayi® -energiahoidon tai nautit vain rentouttavasta ja hoitavasta hetkestä.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Torstain #healingyoga #hoitavajooga Marayana Sayi® -hoidolla klo 20.30-21
Torstain #healingyoga #hoitavajooga Marayana Sayi® -hoidolla klo 20.30-21

Aika & Paikka

21. maalisk. 2024 klo 20.30 – 21.00 UTC+2

Liittymisohjeet saat sähköpostiisi.

Lisätietoja

Rauhoittavaa meditaatiojoogaa RainbowReiki -boostilla tiistai-iltaan! 

Kundaliinijoogaa kutsutaan myös sisäisen voiman tieksi. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa kokonaisvaltaisesti kehomieli -järjestelmäämme ja tasapainottaa chakrojamme. Kundaliinijoogaa olen systemaattisesti harjoittanut vuodesta 2004. Omia harjoitustunteja minulla on takana jo yli 5000. Kundaliinijoogan pohjalta kehitettyä hoitavan joogan ja meditatiivisen joogan ohjausta olen tehnyt vuodesta 2013. Ohjaustunteja näiden hoitavien harjoitusmuotojen parissa on kertynyt jo lähes 3000.

RainbowReikiä olen opiskellut vuonna 2022 (Rainbow Reiki® 1 ja Rainbow Reiki®2). Tässä meditaatiojoogassa saat mahdollisuuden ottaa vastaan ainutlaatuisen Rainbow Reiki® Marayana Sayi® -energiahoidon, joka saattaa vaikuttaa tasapainottavasti sekä kehoon että mieleen.

Yksittäisen tunnin hinta on 6€. Maksettuasi tunnin saat sähköpostiisi vahvistuksen, josta löydät Zoom -linkin tunnille.

Haluatko ostaa kausikortin? Kausikorteilla enemmän tunteja halvemmalla! Löydät kausikorttivaihtoehdot täältä: https://www.sarihelena.fi/shop

Valittuasi haluamasi lippuluokan sinut ohjataan sivulle, jossa sinun tulee täyttää pankki- tai luottokorttisi tiedot. Tämän jälkeen sinulta veloitetaan yksittäisen tunnin tai kausikortin hinta kortiltasi. Ostotapahtuma on suojattu ja turvallinen.

Jos toivot muuta maksutapaa, niin lähetä sähköposti osoitteeseen info@sarihelena.fi

Ilmoittaudu

  • Osallistumismaksu

    6,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page