top of page

Ihmeellisien sattumusten suloinen suma

Suuri elämänmuutos on kantanut ihmeellistä hedelmää. Havaitsen enemmän onnistumisia, ihmeellisesti parhaalla mahdollisella tavalla järjestyneitä asioita, välittäviä ja iloisia kohtaamisia ja tunnen kehossani tyynen ilon.
Myönnän, että olin muutoksesta huolissani ja arastelin uusia tilanteita, mutta päätin tarttua hetkiin, toivoon ja uusiin mahdollisuuksiin. Huolet ovat hälvenneet, tilalla on astunut kiitolllisuus ja ihmettely kaikista suloisista sattumuksista.
On ollut ihanaa tavata perhettä ja läheisiä useammin. Tyttäreni on tukenut muutostani uskomattomalla energiallaan, sisarukset perheineen ovat ilahduttaneet lämmöllään ja lapsenlapset loppumattomalla elämänriemullaan. Helppoutta elämään ovat tuoneet toimivat palvelut. Keveyttä ja rauhaa jatkuvuudellaan antaa loistava työyhteisö.
Uuden joogaelämänvaiheen on avannut uuden ajan etäjoogaaminen zoomissa. Olen jatkanut joogan teemoittamista ajankohtaisilta tunneteemoilla. Viimeisimpinä ilo, toivo ja tyyneys. Kiitos teille, jotka joogaatte kanssani! Lämpimästi tervetuloa uudet joogaajat!

272 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page